Spania

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5Mallorca - Plecari

Ibiza - Plecari

Servicii incluse/neincluse

NOTA: Reducerea de Early Boking este intre 18-32% - in functie de hotelul ales.
Aceasta reducere este valida pentru contractare timpurie, pana la 31.01 / 15.02 / 28.02 / 01.03 depinde de la hotel la hotel si in limita disponbilitatilor existente la momentul rezervarii!


 • • Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de 20Kg si 1 bagaj la mana de 7 kg/persoana
  • Taxe de aeroport – 95 €/pers.
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Cazare, masa în funcție de hotelul ales
  • Asistență turistică
 • • Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Alte taxe și cheltuieli personale
  • Programe opționale
  • OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Contact
DATE DE CONTACT - USTRAVEL AGENCY


Email: contact@ustravelagency.ro
Telefon: 0723 680 007

POLITICA COVID-19

Avand in vedere timpurile incerte pe care le traim dorim sa asiguram turistii de sprijinul nostru total pe care il au si asistenta permanenta in aceasta perioada pe care o traversam impreuna.
Avand in vedere schimbarile zilnice care au loc in ce priveste evolutia si raspandirea SARS-COV-2 va oferim suportul nostru informational si va sfatuim sa ramanenti In permanenta informati in ce priveste tara de destinatie pe care o alegeti, fapt pentru care va rugam sa consultati site-ul Ministerului Afacerilor Externe.

Alte surse recomandate:
Ministerul Sanatatii
Organizatia Mondiala a Sanatatii
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism

Totodata la achizitia unui pachet de vacanta va recomandam incheierea unei asigurari de calatorie de tip Storno, asigurare care cuprinde si Covid-19.

Ca o masura de siguranta in plus, aveti posibilitatea de a anula pachetul dumnavoastra de calatorie contra unei penalizari de €50 / persoana , penalizare care se incaseaza si confirma la momentul incheierii contractului de turist. Cu aceasta suma achitata de €50 / persoana, dumneavoastra aveti dreptul de a va anula calatoria, chiar daca acest lucru nu este neaparat din cauza Covid-19.

Aceasta varianta nu este disponibila la toate pachetele de vacanta dar in momentul achizitiei vacantei dumneavoastra va vom aduce la cunostinta daca aveti aceasta optiune sau ce alta varianta exista pentru siguranta desfasurarii calatoriei dumneavoastra in cele mai bune conditii.

La momentul in care va hotarati ca doriti sa achizitionati un pachet de vacanta, specialistii nostri va vor indruma asupra celei mai bune decizii pe care o puteti lua in ce priveste siguranta si conditiile in care veti calatori. In functie de momentul achizitiei si momentul calatoriei veti cantari deciziile si o veti alege pe cea care se potriveste cel mai bine situatiei dumneavoastra.

Pana atunci va sfatuim sa mentineti cele mai bune conditii de igiena si sanatate, sa va faceti un control medical pentru o si mai buna cunoastere a starii dumneavoastra de sanatate si sa fiti optimisti si increzatori ca veti obtine cele mai bune recomandari din partea consultantilor nostri.