Despre Program

Experientele noi sunt cel mai bine servite cu un ceai britanic.

Acest program ofera o posibilitate unica de a castiga experienta profesionala, dar si o expunere de prima mana la viata britanica de zi cu zi, totul la un pret mai mult decat accesibil. Experientele multiculturale iti vor imbunatati abilitatiile lingvistice datorita diferitelor aventuri si calatorii prin tara lui Shakespeare.

Scopul nostru este sa ne asiguram ca toti candidatii se bucura de o experienta placuta, atat din punct de vedere personal, cat si profesional si se vor intoarce din Regatul Unit cu un cumul de cunostinte pe care le vor putea pune in practica in viata de zi cu zi.

Siguranta USTravel

Fiecare candidat beneficiaza de acelasi lucru din partea noastra: timp, rabdare si dedicare pentru orice intrebari sau nelamuriri ati avea despre program atat in procesul de inscriere cat si in timpul programului.

Finantare USTravel

Acest program este eligibil pentru Finantare USTravel. Puteti aplica pentru un credit de tip Work & Travel pentru toate nevoile financiare necesare plecarii in UK.

Avantaje si Beneficii

• Suport 24/7 pe perioada programului
• Interviu face-to-face cu angajatorul din Marea Britanie.
• Job-uri sigure si orientate catre tineri
• Oportunitatea de a va petrece vara in cele mai diversificate locatii culturale din Europa.
• Sesiune de orientare oferita gratuit inainte de plecare


Conditii de Participare

• Varsta cuprinsa intre 18-35 ani
• Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu
• Cetatenie EU
• Pasaport si buletin valid

Testimoniale


 • „Bristol.. ne vedem la anul!”
  Impreuna cu 3 alti prieteni am aplicat la USTravel pentru programul Work & Travel UK. Am avut un interviu la Bucuresti cu managerul, iar dupa alte doua luni a inceput nebunia. Am ajuns in Bristol, un oras superb si plin de viata, in care mereu am gasit cate ceva sa facem dupa terminarea programului. Ne-am facut prieteni noi din diverse tari, unii din ei chiar veniti prin Work & Travel pe care acum ii numim a doua familie. Bristol... ne vedem la anul!

  Ionut, W&T UK 2016
 • "O experienta pe care as mai incerca-o inca o data cu cea mai mare placere!"
  Vara asta am ales sa plec din tara pentru prima data cu USTravel. A fost prima mea experienta de genul asta, si in acelasi timp si primul meu job. Timp de 3 luni am facut parte dintr-o echipa tanara care m-a ajutat sa ma acomodez la job si alaturi de care mi-am petrecut majoritatea timpului liber. In multe din zilele noastre libere mergeam in vizita in orasele apropiate sau plimbandu-ne prin diverse locatii. Pot spune ca a fost o experienta pe care as mai incerca-o inca o data cu cea mai mare placere!

  Alexandra, W&T UK 2015
 • “Recomand aceasta experienta tuturor celor care isi doresc o vara fantastica.”
  Inca din primul an de facultate am fost atrasa de programele de tipul acesta, iar anul asta am decis sa si plec. Am fost hostess la un restaurant din parcul de distractii, lucru care mi-a adus numai beneficii. In afara faptului ca am cunoscut persoane noi in fiecare zi, am facut parte dintr-o echipa fantastica, si fiecare din noi am invatat de la ceilalti si am devenit mai buni impreuna. Recomand aceasta experienta tuturor celor care isi doresc o vara fantastica.

  Ioana, W&T UK 2016

Job-uri

 • Airports

  Customer Service Assistant
  Salary:
  Stansted/Bristol - £1500/luna
  Dublin - 1650€/luna

  Apply Now!

Costurile Programului

Pachet Complet
£349
Aeroporturi - £349

Aplica Acum!


Aplica Aici!

Plateste Online!