• image of work and travel usa

Bine ai venit la USTravel!

UsTravel si-a inceput activitatea in 2005 in Timisoara, unde se afla si sediul nostru central. In prezent avem 7 birouri in Romania. La inceput, am derulat programe doar pentru USA, insa treptat, ne-am bucurat sa mai adaugam pe lista noastra inca 8 tari, iar pana in momentul de fata, au beneficiat de serviciile noastre peste 15.000 de tineri.


Libertate, Transparenta, Simplitate


Ce reprezinta programul Work and Travel? Este povestea fiecarui tanar care a avut curajul sa-si urmeze propriul vis. Noi dorim sa iti oferim libertatea de a alege, transparenta de a intelege fiecare pas si simplitatea de a lua propriile decizii fara conditii sau limitari. Nu permite nimanui sa iti spuna povestea, preia controlul visului tau.


welcome image work and travel

Informare importantă !

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a solicitat afișarea pe prima pagină a site-ului prezența înștiințare.
În data de 05.09.2020 a avut loc o breșă de securite a datelor cu caracter personal, incidentul a avut loc pe platforma de tip CRM utilizată pentru găzduire date, ocazie cu care baza de date a fost accesată neautorizat. Urmare a acestui incident am luat următoarele măsuri:

  • • Am informat imediat ANSPDCP conform legii;
  • • Am trimis imdediat e-mail de informare către întreagă baza de date afectată;
  • • Am efectuat un audit IT și un nou proiect legat de securitate date și sisteme;
  • • Am anunțat incidentul la Poliția Timișoara;
  • • Am mutat hosting-ul de date pe o altă platformă;
  • • În cadrul firmei am creat nivele de acces la datele personale utilizând programe de soft avansate;
  • • Un sistem de alertare imediat în cazul accesului neautorizat.

Totodată va informăm să nu dați curs nici unei solicitări privind informații personale sau financiare care par că vin în numele și din partea USTravel, deoarece nu colectăm astfel de date prin intermediul site-ului sau alte instrumente electronice, cu exceptia nume si prenume, telefon si e-mail.
În caz de suspiciune sau dacă aveți întrebări legate de datele dumneavoastră personale, contactați responsabilul nostru cu protecția datelor: Cecilia Bîrsan: cecilia.birsan@ustravel.ro.

Va mulțumim pentru înțelegere și va asigurăm că protecția datelor personale este o prioritate pentru noi în toate activitățile noastre !

Despre USTravel

Experienta

image experience

14 ANI de experienta in programele Work and Travel USA si 12 ANI de experienta in programele Work and Travel Europa (Grecia, Cipru, Spania, Islanda).
Colaboram doar cu parteneri de incredere selectati in tot acest timp.
De-a lungul timpului am invatat sa apreciem si sa rasplatim fidelitatea, de aceea iti oferim $100 reducere daca ai beneficiat de programele USTravel, indiferent de tara in care ai fost cu noi (nu se aplica in sezonul 2021)

Proces Online

image online process

Pentru a simplifica procesul si a economisi timp toate etapele sunt online!
Poti sa aplici la joburi de acasa sau de oriunde, iar completarea documentelor este acum foarte usoara, prin accesarea tutorialelor video pentru fiecare document si pentru fiecare etapa pe care o vei parcurge.

Garantie si Siguranta

image safety

Cu USTravel nu pierzi nimic!
Ai auzit bine - Timp de 5 ani banii iti raman in cont in caz de retragere din program.
Poti aplica in orice program USTravel sau poti transfera acesti bani altei persone fara sa pierzi nimic fara alte costuri aditionale.


Libertate de alegere

image freedomofchoice

Pentru ca este povestea ta consideram ca TU trebuie sa o creezi.
Cum ar fi sa ai libertatea sa alegi unde sa iti incepi aventura, transparenta de a intelege fiecare pas si simplitatea de a lua propriile decizii fara conditii sau limitari.

USA - Usor, Simplu, Acum!

The World - Connected

Suport in caz de nevoie
Indiferent de circumstante, oriunde in lume, suntem aici pentru a va oferi suport. Ne puteti contacta prin telefon, tickete suport prin portalul de clienti sau email pentru orice intrebare sau nelamurire intalnita pe parcursul programului.
Job-uri Sigure
Partenerii nostri din strainatate va ofera o gama larga de job-uri sigure si diversificate, potrivite dorintelor fiecarui aplicant.
Raspuns prompt
Asteptarea indelungata a luat sfarsit! Suntem aici pentru a-ti oferi un raspuns rapid, clar si potrivit cerintelor tale.
Portal Clienti Online
Intreg procesul de inscriere incepand cu inscrierea ta in unul din programele USTravel poate fi realizat online prin portalul de clienti, de la alegerea job-ului, incarcarea documentelor si contactarea personalului USTravel in legatura cu dosarul tau, totul este la un click distanta!
Orientare inainte de plecare
Calatoria intr-o tara diferita te poate pune in dificultate, asa ca venim in ajutorul tau cu o sesiune de orientare gratuita si un scurt ghid al culturii si limbii din tara aleasa.
Oferte si preturi speciale
Multitudinea si diversitatea ofertelor USTravel iti acorda oportunitatea de a aplica pentru un program dorit la cel mai avantajos pret!