Cine suntem noi?

O intrebare simpla cu un raspuns complex. Oportunitate, Distractie, Aventura, Experienta, Transparenta, Simplitate, Siguranta, Libertate de Alegere, oricare sau toate aceste adjective ar putea defini compania USTravel.

Din Europa pana in America sau Asia oportunitatile oferite de catre USTravel in cei 15 ani de functionare au dus la experiente cu adevarat inspirationale care reprezinta insusi conceptul de work and travel.

Prietenii din toate colturile lumii, relocari permanente sau promovari sunt doar cateva dintre povestile memorabile la care am avut onoarea sa participam si care definesc intrebarea: Cine suntem noi?

Image Description

Our Vision

 • Our Vission

  Credem cu tarie ca toti tinerii ar trebui sa primeasca sansa de a invata despre o cultura noua, o experienta care-i va ajuta sa inteleaga mai bine locurile si oamenii pe care le vor vizita.

  In intampinarea acestei viziuni, pentru a facilita accesul la o experienta noua, USTravel ofera posibilitatea tuturor studentilor si tinerilor de a participa intr-un program de tip Work and Travel. Prin multitudinea programelor oferite ne asiguram ca toti studentii si tinerii au posibilitatea de a participa intr-o astfel de experienta.

  Pornind de la programul cel mai accesibil din portofoliul USTravel, Grecia, le oferim studentilor si tinerilor oportunitatea de a deschide drumul catre alte programe mai complexe ca si Work and Travel USA, UK, Islanda, etc.

 • Idei de organizare a vacantelor:

  - Anul 1 – frica de necunoscut si de nou – recomandare USTravel – Grecia
  Avantaje: iesire din zona de confort, imbunatatirea limbii engleze, descoperirea de sine

  - Anul 2 – mai increzator, cu experienta internationala dobandita, vreau USA
  Avantaje: schimbarea modului de gandire, descoperirea de noi lucruri despre sine, castig financiar, it's f….g USA

  - Anul 3 - alternam intre bani sau aventura, increzator, sigur pe sine, dornic de o experienta noua, UK sau Spania
  Avantaje: UK – castig financiar, posibilitate de relocare, o noua cultura
  Avantaje: Spania – Ibiza, Mallorca vorbesc de la sine in termeni de Aventura

  - Anul 4 (Master 1) – nivel de profesionist, experientele acumulate deschid noi drumuri – este momentul pentru Islanda
  Avantaje: tara focului si a ghetii, cea mai cautata destinatie Work and Travel, cele mai mari beneficii financiare, cu cele mai multe oportunitati

  Am terminat. Ce urmeaza?
  Pentru cei care vor sa continue Experienta si Aventura internationala avem un as in maneca – un contract pe 2 ani intr-una din "tigrii Asiei" si anume Singapore.
  Avantaje: posibilitati nelimitate

  In functie de alegerile personale, aceasta calatorie poate fi facuta intr-o alta ordine, depinzand de alegerile si posibilitatile fiecarui tanar.
  Important de notat de asemenea este, ca prin valorificarea programelor de tip Work and Travel pe parcursul facultatii, studentii isi ofera o posibilitate reala atat de castiguri financiare semnificative cat si oportunitatea de a-si deschide drumul la nivel international

 • Recruiter Work and Travel – Aplica pe eJobs